Elkészítés
1
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk.
2
A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk.
3
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
4
Előmelegített sütőben 160-170 fokon kb. 20 percig sütjük (180 fok, 10 perc, ne süssük túl, ha a beleszúrt késhegyre vagy hurkapálcára már nem tapad, kész).
5
A tojássárgákat a pudingporral, 1dl tejjel és a fele cukorral simára keverjük, majd a többi tejhez öntjük, kevergetve pár perc alatt sűrűre főzzük. Ügyeljünk, hogy nehogy leégjen!
6
A margarint a maradék cukorral habosra keverjük.
7
A teljesen kihűlt pudingot beledolgozzuk, majd a már ugyancsak hideg tésztára kenjük.
8
A tetejét kókuszreszelékkel meghintjük.
9
Hűtőben/hideg helyen kicsit dermedni hagyjuk, majd kisebb kockákra vágva kínáljuk.